Susanne Høeg     Psykologrådgivningen     Suomisvej 2, st. th.     1927 Frederiksberg C     CVR nr.: 30 45 28 52     Tlf.:  3013 7676     E-mail: susanne.hoeeg@gmail.com

Cand. Psych.     Autoriseret     Specialist og Supervisor i Børnepsykologi og Psykoterapi     * Medlem af Dansk Psykolog Forening

Psykologrådgivningen     Susanne Høeg

Jeg er uddannet cand. psych. fra Københavns Universitet (1989).

Autoriseret af Psykolognævnet, Socialministeriet. Videreuddannet som Specialist og Supervisor i Børnepsykologi og i Psykoterapi for børn, unge og voksne på specialistniveau.  Jeg har en konsulentuddannelse og lederuddannelse med baggrund i systemisk og narrativ teori og metode, og er ved at uddanne mig i opsporing og behandling af spiseforstyrrelser som speciale.

Jeg arbejder ud fra en integrativ biologisk-psykologisk-social forståelse med baggrund i den psykodynamiske, kognitive, eksistentielle og systemiske/narrative teori og metode.

Privatpraktiserende siden 2007.

Jeg har tidligere arbejdet som klinisk psykolog dels på en Børnepsykologisk Rådgivning og PPR, i et Familiecenter, på en Børneafdeling samt i Børne- og Ungdomspsykiatrien.

Jeg har i en årrække været Ledende Psykolog på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Universitets Hospital.

Sideløbende har jeg haft privatpraksis med psykologiske udredninger, samtaler med børn, unge, voksne og familier, foredrag, kurser samt supervision af forskellige faggrupper og på institutioner. Lederudvikling, kommunikation, samarbejde og udvikling.